Nieuwbouw in Woubrugge

Wil je graag verhuizen naar nieuwbouw in Woubrugge? Bij NieuwWonen vind je een ruim aanbod aan nieuwbouwprojecten in Woubrugge en regio. Het dorp in de gemeente Kaag en Braassem wordt gekenmerkt door rust, natuur en duurzaamheid. Bekijk het aanbod en reageer direct op het nieuwbouwhuis van jouw dromen. Zit er momenteel geen geschikte woning tussen? Laat dan je woonwensen bij ons achter!


Nieuwbouw Woubrugge

Het aanbod aan nieuwbouw in Woubrugge is zeer divers. Zo worden er verschillende woningtypes aangeboden, waaronder eengezinswoningen. Het dorp heeft een gunstige ligging en ligt ten zuiden van Roelofarendsveen en grenst aan het Braassemermeer en de Wijde Aa.

Over Woubrugge

Woubrugge kent zijn oorsprong in de polder Oudendijk. Het dorp had in 1063 al een kerk. Het dorp heeft een zeer centrale ligging. Inwoners uit omringende dorpen en buurtschappen komen wekelijks langs.

Wil je graag verhuizen naar Woubrugge? Bekijk dan direct alle nieuwbouwwoningen bij NieuwWonen. Bij ons vind je altijd een actueel aanbod.

Voorzieningen

Gezien de centrale ligging van Woubrugge zijn in het dorp veel voorzieningen te vinden. Zo vind je er uiteraard diverse supermarkten voor je boodschappen. Daarnaast vind je er onder meer een Tuincentra, Cafetaria en een bakker. Daarnaast kun je in het winkelcentrum van Woubrugge goed winkelen. Er zijn diverse modewinkels, meubelzaken en veel meer.
Ook de gezondheidszorg is in Woubrugge goed geregeld. Zo heeft het dorp een eigen tandarts en een huisartsenpraktijk.

Groen

Als je kiest voor een nieuwbouwwoning in Woubrugge wordt je omgeven door natuur. Je vindt in de omgeving niet alleen veel groen en bosgebieden, maar ook veel water. Een zeer bekende rondwandelroute is De Wijde Aa Route en een geliefde fietsroute is de Braasemermeerroute. Dus ook voor liefhebbers van de natuur is nieuwbouw in Woubrugge zeer geschikt.

Feiten en cijfers


  • Inwoners: 3.700 (januari 2019).

  • Oppervlakte: 1,92 km2.

  • Evenementen: Jaarlijks worden er verschillende evenementen georganiseerd voor jong en oud!


Blijf op de hoogte

Nieuwbouw in Woubrugge is zeer populair. Zorg er daarom voor dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Vul daarom je woonwensen in en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op Facebook en Instagram. Dan zorgen wij ervoor dat je niks mist van nieuwbouw in De Bilt.
Lees verder...

Provincie
Provincie Zuid-Holland

Gemeente
Gemeente Kaag en Braassem

ABONNEREN OP NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over Woubrugge